Vakantieopvang

Het perfecte vakantieadres voor jouw Bulletje!

 

 

 

In de afgelopen jaren hebben wij ervaren hoe belangrijk het is om een goede en veilige  ‘vakantie’ opvang voor onze Bullen achter de hand te hebben. Onze honden hebben altijd het geluk gehad om thuis te mogen blijven onder het wakend oog van familie of vrienden.

Dit goede en veilige gevoel willen wij alle eigenaren van Bullen geven en dus hebben wij 5 geweldige kamers ingericht waarvan 2 wat grotere kamers waar meerdere bullen bij elkaar kunnen. Zoals iedereen weet zijn bullen gezelschapsdieren en vinden ze het heerlijk om met soortgenoten te spelen of gezellig samen in een mand te liggen. De kamers zijn ingericht met diverse manden, kleden, dekentjes en zelfs een bank. Om het in de winter nog eens extra comfortabel te maken hebben alle kamers een eigen thermostaat en infrarood verwarming.
Bij mooi, droog weer kunnen de honden lekker naar buiten om te ravotten in de grote bullentuin. Maar naast het spelen in de tuin gaan de honden ook een aantal keren per dag lekker aan de wandel met 1 van onze vrijwilligers.
 
 
Als uw buldog voor het eerst bij ons op vakantie komt willen wij heel graag dat de hond een nacht en een dagje komt proef logeren. Dit zodat wij weten hoe uw buldog is, wij krijgen een indruk of wij uw buldog bij soortgenoten kunnen plaatsen en uw buldog kan alvast aan ons wennen. Het is belangrijk dat er een klik is tussen uw buldog, de bullenmama’s en de vrijwilligers van het Bullenhuisje.

 

Wij doen onze uiterste best om uw bulldog een topvakantie te geven in een veilige en vertrouwde omgeving. Wip gerust eens langs om kennis te maken met de mogelijkheden van Bullenhuisje 2.0

 

In onderstaande reserveringskalender vind je de beschikbare data. 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Neem

contact op

met ons

Onze voorliefde voor de Engelse Bulldog maakt dat wij ons gaan inzetten voor de opvang en herplaatsing van dit mooie ras.

Telefoon

06 42626242

E-mail

bullenhuisje2.0@hotmail.com

Adres

Zilverhoek 9, 4651 SP Steenbergen