Bullenhuisje Buddy’s

 

Welkom op de pagina van de Bullenhuisje Buddy’s.

Op deze pagina zullen wij u informeren over de wijze waarop u het werk van het Bullenhuisje 2.0 kunt steunen. Maar laten we eerst eens uitleggen waarom wij onze donateurs Buddy’s noemen.

 

 

Waarom Bullenhuisje Buddy’s?

Op de foto staat ons mooie kaboutertje Buddy, een senior bulletje van 9 jaar oud die onze hulp nodig had. Buddy kwam naar het Bullenhuisje omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Helaas bleek al snel dat Buddy al jarenlang rondliep met een ontstoken staartje. Dusdanig ontstoken dat hij een bult op zijn heup had.

Een bulletje van 9 jaar oud breng je liever niet onder narcose maar in dit geval hadden we geen keus. Buddy leed al anderhalf jaar vreselijk veel pijn en dat kon niet langer zo doorgaan. Na een zware operatie was zijn staartje verwijderd, de ontsteking weggehaald en alles schoongemaakt. We konden gaan werken aan zijn herstel. Maar na twee dagen intensieve zorg bleken er hechtingen los te laten en moest Buddy wederom onder het mes. Zijn huid was door de jarenlange ontstekingen zo zwak dat de hechtingen niet hielden. Gelukkig was de dierenarts zo creatief en werd er tijdens de tweede operatie klittenband op zijn huid bevestigd zodat de hechtingen minder onder spanning zouden staan.

Met een luier, een luierbroekje en zijn favoriete trui kwam hij van de dierenarts en begonnen we wederom aan een periode intensieve zorg. Elke twee uur helemaal uitkleden, laten plassen, alles schoonmaken en weer aankleden. Maar alles voor het goede doel, we hadden tenslotte al een geweldig adoptiegezin voor hem gevonden.

Na weken van zorg, veel verdriet maar ook heel veel plezier kon Buddy verhuizen naar zijn Forever Home. Maar hoe zuur……..Buddy werd ziek. Hij bleek een tumor in zijn buik te hebben en kon dit niet meer te boven komen.

Buddy is een goed voorbeeld waarom wij het Bullenhuisje hebben opgericht en waarom wij zo dankbaar zijn voor de lieve mensen om ons heen. Zonder steun en financiële middelen kunnen wij geen hondjes helpen en herplaatsen.

 

 

Hoe word ik Bullenhuisje Buddy?

Wij zijn dankbaar voor elke euro en willen dus iedereen een kans geven om Buddy te worden. Voor een kleine maandelijkse bijdrage (vanaf 1 euro) ben je een Bullenhuisje Buddy. De maandelijkse bijdrage kan gestort worden op NL06 ABNA 0877 4187 05 t.n.v. Stichting Bullenhuisje 2.0 graag met vermelding Bullenhuisje Buddy.

Wil je Buddy worden? Stuur ons dan even een PB met daarin je naam en adres zodat wij jaarlijks onze dankbaarheid kunnen tonen.