Het team

Zonder dit team zou Bullenhuisje 2.0 niet kunnen functioneren, maak hier kennis met de teamleden. Geïnteresseerd geraakt om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op.

Elly Gabriels

Na een aantal jaren over de schouder van Yvette te hebben meegekeken is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen, ik word Mama Bull van Bullenhuisje 2.0.
Mijn voorliefde voor de Engelse Bulldog is ontstaan na de aanschaf van onze Hummer, inmiddels een oudere Engelse dame. Ben dol op het ras maar ken helaas ook de mankementen.
De tijd van een baan is voorbij en dus alle tijd om Bullenhuisje 2.0 op te zetten en daarmee bulletjes op te vangen en te herplaatsen.

Ingeborg Gabriels

Jaren geleden verliefd geworden op de Engelse Bulldog, een prachtig maar helaas ook kwetsbaar ras. Nog te vaak zien we bulldogen die in nood zijn en steun nodig hebben. Ik ben een zeer gelukkig en tevreden mens en wil mijn huis en hart openstellen voor deze honden. Samen met een grote groep vrijwilligers gaan wij actief aan de slag om van Bullenhuisje 2.0 een succes te maken en hopen we vele hondjes te kunnen opvangen en herplaatsen bij liefdevolle mensen.

Madelon Cuijpers-Vrij

Secretaris
Hoi, ik ben Madelon 31 jaar, bijna 32. Ik ben altijd werkzaam geweest in de dementerende zorg en sinds ik afgekeurd ben, ben ik gaan zoeken wat bij mij past! Nou dat heb ik gevonden hoor…! Wij kregen in 2014 onze Engelse Bulldog Lizzy en zij heeft ons hart gestolen. Het ras is geweldig, echt om verliefd op te worden. Helaas is ons meisje mar 2,5 jaar oud geworden na lang ziek te zijn geweest. Wij hebben nu zelf een amerikaanse Bulldog van 3 jaar, ook zij heeft ons hart gestolen. Maar de Engelse Bulldog blijft super speciaal, vandaar dat ik me keihard inzet voor het Bullenhuisje 2.0 om hun een liefdevol huis te geven bij Elly en Ingeborg. En hoop hier heel veel en heel lang te kunnen betekenen en te kunnen doen.
 

Jacqueline en Paul Gabriels

Penningmeester
Wij hebben al meerdere honden gehad van verschillende rassen. Wij hebben altijd al een voorkeur gehad voor de wat zwaardere rassen. In 2017 zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met Yvettes bullenhuisje in den Bommel. In 2018 zijn wij voor het eerst eigenaar geworden van een Engelse bulldog, onze Heavy. Wij hebben met haar vervolgens een aantal shows gelopen wat wij erg leuk vinden. Vervolgens zijn wij door Ingeborg en Elly Gabriels gevraagd om een tweede bullenhuisje te beginnen. Wij hebben er niet lang over na hoeven te denken, en hebben ja gezegd om mee te werken aan het bullenhuisje 2.0. Wij kijken er naar uit om voor de Engelse bullen te zorgen en ze te verwennen. Wij zien jullie graag komen bij het Bullenhuisje 2.0

Marjolijn Versendaal-Oranje

Algemeen bestuurslid
Vele mensen kennen mij vast van show waar ik met trots onze hondjes presenteer. Ik ben een groot fan van het bulldogras en dan met name de Oldie. Naast de shows, onze honden en mijn gezin ga ik me nu inzetten voor het het doel van Bullenhuisje 2.0. Ik zal, samen met diverse vrijwilligers, het creatieve brein zijn van het bullenhuisje 2.0. Ik zal me daar 200 procent voor inzetten.

 

Petra Rombouts-van der Ven

Algemeen bestuurslid
Moeder van 3 kinders en getrouwd met Theo Rombouts.. Ik heb al 20 jaar Amerikaanse Bulldogen en sinds 2006 keurmeester van verschillende bullbreeds zowel in werk en show gedeelte. Zelf ook gefokt met dit mooie ras en verschillende Bulldogen kampioen gemaakt ook in show en werkgedeelte. Ben jarenlang op pad geweest door heel Europa om verschillende shows af te lopen etc. Helaas door mijn lichamenlijk gezondheid is dit een stuk minder geworden. En wil me op een andere manier inzetten voor de bullen. En krijg deze gelegenheid. We gaan ervoor.

Anouk Gabriels

Media ondersteuner
Mijn ouders hadden samen besloten om een Engelse Bulldog te nemen. Ik ben vanaf de allereerste dag al super blij met onze hond Heavy. Ik loop meestal de shows met de honden. Ik heb een aantal keer gelopen met Heavy, Bamboo & Yucca. Ik heb heel veel zin om te helpen bij Bullenhuisje 2.0.
 

Arjan van IJzendoorn

Media ondersteuner
Sinds een jaar of 14 bezitter van meerdere clowns genaamd engelse bulldog. Een jaar of 5 geleden zijn wij via NL doet bij Yvettes bullenhuis als vrijwilliger aan de slag gegaan. Tijdens de NL doet dagen hebben mijn vrouw en ik , vrienden gemaakt met o.a. Elly en Ingeborg. Vanaf minuut 1 was er een klik. Vandaar dat wij ons ook voor Bullenhuisje 2.0 willen inzetten. Op Facebook zag mijn vrouw de oproep voor het bijhouden en beheren van de website en alle andere Social media van Bullenhuisje 2.0, waarop ik gelijk werd getagd, dat is iets voor jou! Met mijn ICT achtergrond leek het mij zeker weer leuk om een oude hobby op te pakken en deze te combineren met de vraag die er lag bij Bullenhuisje 2.0. Door deze taak samen met Lieke uit handen te nemen, kunnen Elly en Ingeborg de handen vrij krijgen om zich nog meer over de adoptie honden te ontfermen.
 

Onze vrijwilligers

Naast het team zou Bullenhuisje 2.0 niet kunnen functioneren, als het niet beschikt over een groep enthousiaste vrijwilligers. Geïnteresseerd geraakt en wil je vrijwilliger worden? Neem dan contact met ons op.

Thea Huijts

Vrijwilliger
Ik ben Thea Huijts, 60 jaar, huisvrouw, getrouwd met Hans
Verder heb ik 1 zoon, 3 bonus kinderen en 3 schatten van kleinkinderen
Ik ben vrijwilliger in de wijk waar ik woon. Ik Ben verder spontaan, behulpzaam, en een vrolijk mens (meestal wel hahaha)
Daar ik kennis heb mogen maken met het Bullenhuisje en de Dames Elly en Ingeborg. Zou ik ook daar graag vrijwilligers werk willen gaan doen, en mij inzetten voor hun organisatie.
O ja.. Dirk is mijn old english bulldog hondekind van ruim vier jaar oud.
 

Justin Gabriels

Vrijwilliger
Ik ben 18 jaar oud en ik ben ook vrijwilliger bij het Bullenhuisje 2.0.
Wij hebben nu ruim een jaar een Engelse bull. Ook ik ben heel bij met onze hond Heavy. Ik vind het ook heel leuk om te wandelen met Heavy. Ik kijk er zeker naar uit om te gaan helpen bij het Bullenhuisje 2.0

Sylvia Schut

Vrijwilliger
Ik ben Sylvia Schut ik ben 49, inmiddels ruim 30 jaar samen met Roelof en wij hebben zoon van 20 jaar. Tevens zijn wij de trotse eigenaar van onze Engelse Bulldog Lola inmiddels 8 jaar, en onze Old English Bulldog Finn van 2jaar. In mijn vrije tijd ben ik Kynologisch Instructeur en geef ik gehoorzaamheidslessen bij een hondenschool in Almere wat ik met veel plezier doe. Wij zijn in aanraking gekomen met Elly en Ingeborg door het NL Doet bij Yvette en door die geweldig leuke spinning marathon die ik iedereen aan kan raden en dan het liefst niet ongetraind hahahah zo is er een vriendschap ontstaan en helpen wij de meiden graag als er weer iets moet gebeuren of er word iets georganiseerd.
 

Romy

Vrijwilliger
Hoi ik ben romy. Ik ben 18 jaar, erg enthousiast dat ik gevraagd ben voor het team van het bullenhuisje 2.0 Ik heb zelf 2 american bully’s en een old english bulldog. Ook pas ik vaak op een nest puppy’s bij vrienden En loop regelmatig shows met me honden. Ik heb erg veel zin om wat we gaan doen bij het bullenhuisje 2.0 en zal me samen met het fantastische team voor 100% inzetten.